Nämä lööppiuskovaiset kokoontuvat omiin katedraaleihinsa päivittäin antamaan almunsa tämän suuremman voiman, siis rahan alttarille. Tämä Suurempi voima hallitsee maailmaa ja koko ihmiskuntaa. Onhan toki muitakin uskontoja ja  eri nimisiä Suurempia Voimia. Miljoonat ihmiset kiertävät mustaa kiveä, suuri joukko kerääntyy palvelemaan omaa voimaansa. Katedraaleja on pystetty ja niihin kokoonnutaan palvelemaan kukin oman järjestelmänsä mukaisesti.

    Nämä lööppiuskoiset kokoontuvat tavarataivaisiinsa, saavat sanomansa ovipieliin pystytetyistä alttareista, useimmiten sanoma on kaaosta ja sen eri muotoja. Tämän suuremman voiman palvelijoita ovat rahan voimalla työtään tekeviä,  kateita, omahyväisyyttä uhkuvia, rahan palvojia. Kaikkein karkeimpien ja räikeinpien rikosten tiedetään tuovan suuremman tuloksen Suurelle rahalle ja sitä kautta palvelijan omalle hyvinvoinnille. Rahan voima näytti mahtinsa kun lööppiuskoiset pääsivät äänestämään viinin ja liiallisen ruan turvottamaa toisen Suuren Voiman palvelijaa.  Nämä uskovaiset kuitenkin huolestuivat oman uskontonsa puolesta ja hylkäsivät entisen hyvinvoivan palvelijansa. Lööppiuskoisten palvelijat saivat näytön oman uskontonsa voimasta.

   Jotenkin alkaa tuntua ettei tämä rahan palvontakaan tuota sitä ikuista onnea. Ihmiset alkavat suojautua näiltä maailman kauhuja silmille työntäviltä tuotteilta.Lööppeihin ei uskalleta katsoa, netin räikeät sivut ohitetaan, televisioon saadaan rauhallisempi kanava. Vanhempi väki suojautuu kirjallisuuden pariin, jopa kriitikotkin ovat saaneet täyden annoksen kaaoksesta ja palkitsevat kirjan joka tuottaa mielenrauhaa.

   Lööppioskoisten ja meidän muiden varma tulevaisuus tiedetään. Dante Alighierin kuvailema Helvetti on kuvien mukaan täyteen ahdettu  ja ahdasta taitaa olla Paratiisissakin joten:

       Eläköön maaksi jälleen, unikoita olkapäille!

      Sitä ennen kuitenkin: nautitaan lumisesta metsästä, levitellään leivälle voita ja kirsikkahilloa!

      Ja tietenkin Annimarille mustikoita ja metsämansikoita!