20210221_105802%20%282%29.jpg

Vanha kuva, nykyään rappupielessä parkkeeraa jalaksinen kulkupeli. Piha tuli taas kulkukelpoiseksi,traktori pyörähti kasaamassa nuoskalumet sivummalle. Toissapäivänä satoi niin että lakasin raput kahteen kertaan ja siinä könytessä on ihan riittävästi liikuntaa yhden päivän osalle.

Tilasin kaupasta 3 hiirenloukkua. Nykyään ne ovat jo varustettu syötillä ja ovat niin vaikeasti ladattavia, että minun piti pyytää Orvokkia avuksi. Nämä laitteet ovat Orvokille tuttuja ja hän virittikin yhden loukun valmiiksi.

Yön aikana loukkuun oli jäänyt pieni musta otus. Lattiaharjalla aloin siirtämään loukkua, mutta se singahti voimalla ylös ja avautui samalla. Siivosin kaikki pöydän alla olevat laatikot, pussitin palautukseen menevät pullot, tyhjät lasipurkit tarkistin yksi kerrallaan, missään ei ollut pientä mustaa otusta joka oli jäänyt loukkuun. Oli varmaan säilynyt hengissä ja livahti omaan koloonsa.

Kokeilin saanko uuden loukun viritettyä, mutta laite oli niin jäykkä etten siinä onnistunut. Vapisevin sormin en enää yritäkään laittaa uutta loukkua pyytämään. Jos viritys epäonnistuu ja laite pamahtaa oikealle etusormelle, miten sitten onnistuu puhelimen käyttö?