Ovi%20pihalla%20003.jpg

Kuljetusfirman kuski soitti tiepuolesta, että hän ei tule pihalle asti isolla jakeluautolla jonka koppi on juuri maalattu. Isojen kuusten oksat pelottivat häntä. Kysyi onko minusta apua pakkauksen siirtämiseen. Kun kuuli minun ikäni, hän sanoi että hän äänen perusteella luuli minun olevan kaksikymppinen tytön huitukka.

 Menin kuitenkin tiepuoleen katsomaan millaiseen pakkaukseen ovet on laitettu. Työläs oli kujetus  pihatiellä vetämällä, vaikka tie oli hyvin aurattu. Monta kertaa piti levähtää matkan aikana ja siinä käytiin läpi historiaa ja nykyistä tilannetta. Hän ihmetteli kunka hyvä palvelu K-kauppiaalla on ostosten kotiin kuljetuksessa. Sanoin että minun on tapana kirjoittaa bloki näistä tapahtumista joita pihapiirissä on. Poika vähän kauhistui että pakkauksesta saat ottaa kuvan, mutta hänestä ei, vetosi yksityisyyden suojaan.

 Matkan varrella pakkaus kellahti kumolleen ja me molemmat pelästyimme kuinka toiselle mahtoi käydä. Minä vaivuin pehmeään puolukkavarvikkoon, eikä kuskillekaan mitään kummempaa tapahtunut.

Pihamaalle päästyä ja kun lähetykselle löytyi sopiva paikka mihin sen voi jättää, kuski sanoi että hän vähän narrasi, saatkin ottaa kuvan jossa hän on mukana. Kysyi vain blokin nimen.