Pettujuoma%20003.jpg

Eilinen posti toi taas ihan pankolle asti tilaamani pettujuoman. Nyt oli posti nostanut maksujaan, kun edelliset tilaukset sain kotiin kuljetettuna ilman kuljetusmaksuja, näihin piti lisätä 30€ joka kuitenkin jaettiin puoliksi. Minun osuuteni oli se 15€, jonka maksan mielelläni kun toimitus on ihan sisälle asti.

  Keskiviikkona tämäkin olisi ollut jo postin tuotavana, mutta palvelutalolla oli saatavana influlenssarokotus ja se oli tärkeämpi asia toimittaa. Viestiteltiin Pirkkoliisan kanssa, että mennään yhdessä ja saadaan asia hoidettua. Sovittiin klo 12 mutta rokottajat tulivatkin vasta myöhemmin ja Pirkkoliisa ei kiireiltänsä voinut jäädä odottamaan.. Palvelutalolla oli tarjolla maukas halpa ruoka ja söin mielelläni valmiista pöydästä.

 Ohjelmaan oli varattu yhteislaulua M.. ja H.. johdolla, (heidän lupaansa käyttää etunimeä blokissa en kysynyt) joten he olivat M ja H.  Tuttujahan he olivat ja M- n kanssa olimme kerran jopa samoissa duuneissa.

Prkkoliisa soitti että hän ei kerkiä hakemaan ja varmisti, että onhan sinulla varmasti paluukyytiä saatavana. Olin jo vähän suunnitellut, että nyt on tilaisuus kokeilla kuntotestiä, miten kotimatka kävellen sujuu. Anna kuiskasi että hän on poiminut minulle aronioita 3 litraa, ota ne mukaasi hänen kuistiltaan.

 Rokotuksen jälkeen lähdin kokeilemaan kävelykuntoa nivelrikkoisilla jaloillani ja ajattelin vähän että minkälaisia oireita sydänkin antaa. Pari kertaa huilasin matkan aikana ja hikihän siinä kävellessä tulikin. Pesin ja kuivasin kasvoni, mutta suihkuun ei ollut tarvetta. Tavallisesti otan kovan treenin jälkeen kipulääkettä, mutta nyt ajattelin kuullostella mitä sydämelle ja polville kuuluu.

  Kävin levähtämään ja olo tuntui ihan hyvältä, ei tullut mitään erikoisia tuntemuksia, ei sydämessä eikä polvissakaan. Illalla nukkumaan käydessä sivelin kuitenkin sääriin ja polviin Voltareeniä ja nukkuminenkin sujui vaivatta.

 Tästä kuntotestistä olen nyt innoissani. Koko kesän ajan olen pyörinyt pihamaalla puutarhatöissä ja kävellyt vain postilaatikolle asti ja nyt ihmettelen kuinka pitenpikin kävelymatka onnistuu?