Annimarin haaveena oli juosta 100m aitoja Helsingin EM kisoissa ja Lontoon Olympialaisissa 2012. Kuitenkin kaksi sadasosa sekunttia puuttui vaadittavista ajoista päästäkseen kilpailemaan EM-kisoissa.

Nyt hän pääsi kuitenkin Englannin yleisurheilun nettisivuille raportoimaan EM-kisatapahtumia. Tehtävänä on haastatella kaikkia brittiurheilijoita brittien yleisurheiluliitolle, videoida haastattelut, joita näytetään brittien yleisurheilun isoimmilla sivustoilla.( aivan käsittämätöntä?)

  Olisiko vaikuttanut opiskelu USA-ssa ja pääsy viidentoista joukossa opiskelemaan Lontooseen arvostettuun yliopistoon maisterintutkintoa varten.

    Tulipa mieleen tapahtuma Kuortaneen lukioajalta. Annimari pyrki Jarmo Mäkelän kyytiin päästäkseen katsomaan Tampereen Eliittikisoja.

   Peruskoulussa Anni oli taitava käsitöissä. Opettaja oli kohottanut Annin valmistaman jakkaran ja huokaissut:" tämä on täydellinen" ( jos sais vielä kuvan jakkarasta) Tuliaisina meille on saatu muutamia pussukoita, punoksia, tyyny ja piirroksia, kaikki on tallessa. Keramiikkatöitä tehtiin yhdessä, samoin karjalanpiirakoita.

  

thumb_1344063572.png