Mets%C3%A4ss%C3%A4%20001.jpg

Eilinen kauppareissu aloitettiin Noksun metsäjuoksulla. Käveltiin metsätietä Pirkkoliisan kanssa ja Noksu haeskeli mieluisia hajuja. Minä koetan löytää metsässä turvaksi sopivankokoisia kepakoita, jotka auttavat tasapainon pidossa, Löysinkin sopivan jo vähän lahon seipään käteeni, mutta se olikin Noksun mieleinen ja hetkessä Noksu paloiteli sen kappaleiksi. Hyvin pärjäsin tasaisella metsätiellä ilman tasapainokeppiä.

Kaupassa keräsin taas listan mukaan kaikki tarpeellset tavarat. Kasalla sanoin että edellinen kauppamatka oli aaton-aattona ja senvuoksi on tämä määrä ostoksia. Hitaastihan minulta käy tavaroiden pakkaaminen ja kassa tulikin kysymään saako hän auttaa, ennen ei kaupoissa ole tälläista palvelua tarjottu. Ostoksia keräsin kahteen koriin ja vielä kaksi kassia tuli puolilleen.

Loppuneita asioita oli rusinat, käsipaperiliuskat ja sipulit, jota kuitenkin  oli puolikas kelmuun käärittynä jääkaapissa. Nykyään kaikissa tuotteissa on pitkäaikaiset käyttöpäiväykset ja pakkastaessa saa lisää käyttöaikaa.