20210204_094307%20%282%29.jpg

Raolleen sain parvekkeen oven lumisateiden jälkeen.

20210204_094410%20%282%29.jpg

Tämä on jo toinen kattaus tälle talvelle, kerran suojailma sulatti puolet kattauksesta.

Tuntemattomien soittonumeroiden vastaaminen on haasteellista. Toissapäivänä kaksi puhelua suljettiin heti avaamisen jälkeen, niinpä eiliseenkin soittoon vastasin epäröiden.Se oli kutenkin mieluinen Porina-puhelu, jonka soittaja oli meidän palvelutalon "Voiman pesän" pitäjä.

  Hän oli listoja katsellessaan huomannut Laurin nimen, jolle hän oli lähettänyt kutsuja tapaamisiin ja halusi nyt kysellä minun kuulumisia. Puhuttiin pitkään ja todettiin että jokaisesta kotona vietetystä päivästä saamme olla kiitollisia. Hän ihasteli kylämme vireitä Voimanpesäläisiä ja kertoi kuinka siellä useat käyttävät nettiä ja haluavat opetella uusia asioita. Kerroin hänelle tästä blokikirjoittelustani ja kuinka sain metsäveroilmoituksen lähetettyä onnistuneesti. Hän oli käyttänyt veroilmoituksensa tekoon luotettavaa palvelua, mutta aikoi kokeilla nyt kuinka häneltä itseltään asia onnistuu!

 Lopuksi hän kysyi saako soittaa joskus uudelleenkin." Kerro sitten kuinka ilmoituksen teko onnistui!" sanoin ja kiittelin soitosta.