Y%C3%B6nprinsessa%20002.jpg

Tummuvassa elokuun illassa katselin tv n Juhlien jälkeen ohjelmaa, kun avautuvan yönprinsessan tuoksu alkoi levitä olohuoneeseen ja havahdutti seuraamaan kukan aukenemista. Nuppun kehitystä olin seurannut jo pitemmän aikaa ja tuoksu paljasti avautumisen hetken. Piti sytyttää valot ja kuvata se ihanasti tuoksuva hetki.

 Eilisille vieraille tarjosin taas mitä pientareilta löytyy. Kurpitsakeittoa söimme alkajaisiksi, kanttarellipikkelssiä lisäsimme vähän terästämään makua. Pääruokana oli kahta ruokaa tarjolla ja molempia maisteltiin. Siljan tuomasta hauesta paistoin kalapihvejä, siinä sain opetella uuden koneen käyttöä ja ihme ja kumma seos valmistui aivan huomaamatta. Kalapihvejä vieraat saivat mukaansa iltapalaksi Pussunfilekin oli mureaa ja maukasta. Vihannekset eivät onnistuneet kovinkaan hyvin, lehtikaali oli kuivaa ja uudet pavut melkein raakoja( vähän harmittaa). Perunat olivat kuitenkin aika hyviä. Jälkiruokana oli taas tyrnikiisseli, joka tuntui maistuvan.

Puutarhassa esittelin vieraille Raisan, Tytin ja Terhin ja vielä yhden pensaan jonka nimeä en muista. He ihmettelivät kuinka yksi pensas oli aivan tyhjänä marjoista, vaikka toiset olivat täpötäynnä. Esittelin heille herra Tarmon, joka on kaiken runsaan marjasadon varmistaja.

 Kahvit juotiin mustikkapiirakan kanssa. Tarinoita ja muisteluita meilla entisillä naapureilla riittää ja aina on mukava tavata ja vahvistaa ystävyyttä.