Varauduin hellepäiviin uudella virkkauskoukulla. Luulin jo muutamia vuosia sitten etten enää tarvitse virkkauskoukkua ja annoin entisen kierrätykseen, taisi olla ihan johonkin kansainväliseen keräykseen. Huomasin nyt kuitenkin tarvitsevani pienen kuumiin paistinpannun kahvoihin sopivan vahvan pannulapun! Naapurilta joululahjoiksi saadut kintaat ja muut uudenaikaiset eivät anna riittävää suojaa. Haeskelin kaikista lipastojen laatikoista ja komeroiden kätköistä villalankatöistä ylijääneitä nyttösiä, kaikenkaikkiaan vuosikymmenten takaisia,pieniä puolanpohjia kudontapiirin ajoilta.

     Väriskaala on laidasta laitaa, nyt kahden päivän aikana on valmistunut seitsemän mitä kauneinta, pientä ja vahvaa pannulappua. Luulen jonkun lappusen pääsevän joulupukin konttiin sellaiselle, joka harrastaa kuumia uunipeltejä ja paistinpannujen kahvoja.

    Nykertäjänä en malta olla ilman jotain tekemistä, ja televisio ja muu media ei tarjoa juurikaan mitään kiinnostavaa. Nyt odottelen jo sateita ja puutarhatöitä.

     Onhan minulla Helenalta saatu sydämmenkuvalla koristeltu pannulappu, se on kuitenkin niin kaunis, etten raski sitä juurikaan käyttää!