Täytyipä sitä kukkamultaa ostaa ensimmäisiä mullanvaihtoja varten. Bougainvillean kasvustot odottavat uusiutumista. Naapurilta saatu Ihmeköynnös on kukkinut useana vuonna , mielestäni runsaasti, kunnes maailmanmatkaajat tyrmäävät kukkani saavutukset,ovat nähneet loistavia kasvustoja matkojensa aikana. Luulen kuitenkin ettei heidän ikkunoillaan ilahduta edes tämänkään kokoinen Ihmeköynnös kuin tämä mullan vaihtoa odottava.

     Apostolin Iris, en nyt muista sen oikeaa nimeä, mutta kukittuaan se kasvattaa kukkavanansa päähän pieniä versonalkuja, joista kehittyy taas uutta kasvustoa. Se on varmistanut lisääntymisensä tällä tavalla. Kaksi valmiilla juurilla varustettua kasvinalkua laitoin uusiin ruukkuihin ja hyvin ovat sopeutuneet uuteen olotilaan.

     Kiinanruusun leikkasin ja sekin täytyy vaihtaa uusiin multiin, jos toivoo saavansa nauttia jokapäiväisestä kukinnasta. Pelakuut ja Pasuunakukat saavat odottaa seuraavaa nousevaa kuuta. Agapanthus kasvustoja on kellarissa odottamassa kevääntuloa. Suurin niistä on kukkinut kolmena kesänä, kaksi alkua sain viime keväänä naapurin tuliaisena heidän jokakeväiseltä Madeiran matkaltaan. Näistä odotan uhkeita koristeita piharuukuihin.