IMG-20190615-WA0002%20%282%29.jpg

Yhdeksäs pari pitkävartisia sukkia on kohta valmiinana Sarin tuomista langoista. Nyt on valmistumassa sukat Kääriän vihreästä. Seitsemän paria on jo saanut omistajansa.

 Tätä sormitreeniä on tullut harrastettua ja se tuottaa edelleen suurta mielihyvää. Muistelen Eevan kertomaa kuinka hanen kaverinsa oli saanut vakavan aivovaurion ja kaikkien mahdollisten kuntoutuksien lisäksi hänelle oli määrätty virkkaamoista ja neulomista. Nyt kaveri oli saanut houkuteltua Eevankin avantouimariksi.

Laurin aivvaurio oli lievempi tapaus. Hän sairastui marraskuun lopulla ja soitti minulle että tule viemään lääkärille. Hän hoiti vielä jonkun homman joka piti hoitaa marraskuun aiknana, puki takin päällensä ja niin me mentiin. Puolessa matkassa hänen vointinsa heikkeni ja alkoi vajota istuimeltaan. Hoippui vielä vastaanottoon, mutta siellä kyllä heti tajuttiin mitä oli tapahtunut.

Tampereella hoito jatkui. Meilla oli varattu matka jouluksi amekikkaan, Dallasiin, isäni serkkujen luokse. Lauri kysyi lääkäriltä saako todistuksen sairaudesta että saa korvauksen matkan peruuntumisesta. Lääläri ei antanut todistusta vaan sanoi että matkaan vaam! Ikimuistoinen matka onnistui hyvin ja sairausloma jatkui vielä matkan jälkeen. Ehkä Laurille matka Dallasiin oli sitä terapiaa jota hän tarvitsi.