Tässä olen huomannut ettei kykene tuottamaan pienintäkään kirjoitusta, että siihen ei vilahtaisi muutamaa kirjoitusvirhettä. Työn takana oli kirjoittaa Laurin 60. käsinkirjoitettua sivua muistelua:" Lapsesta nuoreksi sodan varjossa". Sitten vielä opettelua tuon OpenOfficen kanssa. Aloitin ensin yksin kirjoittamista, se kuitenkin oli kovin työlään tuntuista, siispä jatkettiin Laurin sanelun mukaan.

    Pari tuntia kerrallaan tuntui jo sormenpäissä ja kirjaimet menivät sekaisin. Hiljalleen kuitenkin etenimme ja eilen Lauri alkoi sitten oikolukea tulostettuja liuskoja. Pukkeja ilmaantui marginaaliin aina sitä enemmän mitä väsyneenpänä kirjoitus oli tuotettu. Helppohan ne oli koneelta korjata ja tulostaa uudelleen.

    Eilen illalla kuitenkin riemastuin lukiessani Marcel Proustin kirjasarjasta "Kadonnutta aikaa etsimässä" osaa Quermantesin tie 1. Sivulla 100 kuvattiin vanhaa hotellihuonetta niin monisanaisesti kuin vain Proust kykenee.Huone : oli ripustanut seinälleen miekkailijan siemenista solmitun  suloisesti tuoksuvan rukousnauhan; ovet taas, ja niin edelleen.

     Lueskelen tosin jo kolmatta kertaa tätä ainutlaatuista tekstiä, ei ole kuitenkaan aikaisemmin osunut miekkailijan siemenet tajuntaan. Vai oliko kysymys miekkaliljasta vai piilotekstistä?