Keitto%20003.jpg

Kurkistin pakasteeseen että mitä tänään söisin. Keitto oli paivätty joulukuulle ja näytti vähän aneemiselta. Seuraava ottamani pusssukka oli päivätty 7.6.13 joten tiesin heti ettei se ollut hakemaani lehtikaalia, vaan kesäistä nokkosta. Näitä keittelin lisätyssä vedessä vähän aikaa ja suolan lisäyksen jälkeen se maistuikin syötävältä. Smetanahan se olisi ollut tähän sopivaa, minulla tahtoo vaan smetanat homehtua jääkaapissa, kun ei tule aikanaan käytettyä. Ruokaohjelmista olen seurannut kuinka öljyllä koristellaan kaikenlaisia ruoka-annoksia. Niinpä tämäkin erikoinen keitos sai uutta makua oliiviöljystä, jota minun tulee vähemmän käytettyä, kun se suomalainen Neito-öljy on viimeisen päälle herkkuani.