Pettu-auto%20004.jpg

 Kolme laatikollista pettujuomaa toi tämä Postin auto kotiinkuljetuksena. Oven kun avaa, niin laatikot tuodaan ihan eteisen pankolle asti. Olikin hyvä saada vähän lisää, sillä Silja soitti että onko sinulla lainata viisi pulloa Askolle joka hoitaa uutejuomalla psoriastistaan. Heidän juomatilaus tulee vasta maanantaina.

Pettu-auto%20003.jpg

Muutenkin eilinen päivä oli yllätyksiä täynnä. Kosti ja Pirkko ilmaantuivat pihamaalle ja kysyivät onko minulla asiaa kylille. Ja olikin asiaa. Kamera oli jumissa ja vaati hoitoa, ja kun alkoi tulla jo vieroitusoireita ilman kameraa.

 Ostin Hannulta uuden kameran, mutta kun 8 vuotta vanha  kamera sai kilpailijan, se ilmoittikin taas olevansa käytettävissä.

Tässä odotellaan että Kosti poimii vadelmia ojanvierustoilta, joissa minä en uskalla enää liikuskella. He poimivat punaherukoita Kostin sisarenperheelle.

Sitten vielä Antti soitti, että he veivät Pirjon kanssa minun maalaamia tauluja Nummelalaiseen liikkeeseen, joka otti ne myyntitilille. Tänään oli taulun kuva fb ssä ja minä kommentoin että: "ihan kuin taitelijalla, oma agentti ja galleria. Parempi myöhään kuin ei..."