Pilvinen%20p%C3%A4iv%C3%A4%208.7.13%2000

   Pitkästä aikaa on pilvinen päivä ja voi muistella viimeviikkoisia vierailuja. Pyryn kanssa tutkittiin minun uutta konetta. Pyry joka menee syksyllä peruskoulun viimeiselle luokalle, tietää netistä kaiken tarpeellisen. Olikin työharjoittelussa Nokialla. En vaan antanut hänen yksin touhuta tällä koneella, joka on minulle vielä opiskelun alla. Lopuksi hän kuitenkin sanoi että osaat koneella enemmän kuin Reija, hänen äitinsä. En vaan taida uskoa tätä kohteliaisuutta?

   Mielelläni muistelen kasvienkeruumatkaa Wilman ja Pyryn kanssa. Wilma kantoi urhoolisesti isoa pesuvatia johon haettiin kasveja koululaisten tarpeisiin meidän pihatien reunoilta. Mesimarja ei kuulunut luetteloon, joka nykyään koululaisille jaetaan, halusin hakea sen kuitenkin meidän pihan kosteikosta. Metsikössä oli kuitenkin hyttysiä ja Wilma huokasi että palataan jo takaisin. Hyttysenpistoksiin laitettiin Laurin saamaa vahvaa hydrokortisonivoidetta joka rauhoitti paukamat.

    Reija sai mukaansa kolme pientä tammentainta, jotka olivat kasvaneet Vappu ja Hannes nimisien Jokioisista tuotujen puiden terhoista.