Ostokset%20004.jpg

Minä joka olen vannoutunut kotimaisen tuotannon käyttäjä, hurahdin K-kaupan keskitalven Plussa-tarjouksiin. Jostain kaukaa tuli makumuisto tuoreesta appelsiinimehusta, taitaa olla Tunisiasta, jolloin matkasta uupuneina saimme juoda juuri puristettua mehua. Ananakset eivät kuitenkaan kasva omassa puutarhassa, kuten omenat,luumut, kirsikat ja kaikki käyttämämme marjat, niinpä näitä maailman ääristä tuotuja hedelmiä maistelee joskus mielellään.

Näitä maistellessa muistuu mieleen isoäitini jäiset, talviset mustikka- ja puolukkatynnyrit, joista veisteltiin survosta marjapuuron aineeksi.

Tropicana mehupurkkia tutkiskellessa en löytänyt valmistajan nimeä, olisi pitänyt tietenkin tietää mitä ne ovat ja missä Tropicana tuotteet valmistetaan. Norjalainen iso konserni olikin kyseessä ja niiden tuotevalikoimaan kuuluu kaikki? sillisäilykkeet, Feliksit, Kantolat, Pandat, Taffelit, ja paljon muita tuotteita.

 Maanantaisin soitan K-kaupaan ja kauppias Jouko tuo tilaamani ostokset keittiön pöydälle asti. Kaikkiin tuotteisiin olen ollut tyytyväinen. He tilaavat sellaisiakin asioita joita heillä ei ole juuri sillä hetkellä varastossa, kuten Mung-papuja, joita idättelen aamiaisleivälle. Nyt on tilauksessa staattiset siivousliinat, joita käytän pölyjen keräämiseen lattiapinnoilta.