Silitetty%20penkka%20004.jpg

Tälle penkalle Ville kippasi pari kauhallista salaojan täytöstä jääneitä kivenmurikoita ja savista maata. Ei tullut otettua kuvaa ennen tätä tasoituspuuhaa, kun maa ja kivet olivat yhtenä möykkynä. Vähän päivässä tehtynä tähän on muotunut ihan siedettävä tasanne, johon voin viedä tuolin ja katsella allaolevaa metsämaisemaa ja metsän takana pilkoittavaa vuolletta. Aurinkoisella säällä tuoli toki täytyy siirtää omenapuun alle varjoisaan paikkaan. Kahden lähimmän kiven välistä kulkee taloon tuleva vesijohto ja siihen olen kerännyt kaikenlaista täytettä, ja jos verkkaa riittää tuon täytteen päälle kottikärryillä vähän salaojasoraa, jota on vielä pieni kumpu aitan nurkalla.

Silitetty%20penkka%20005.jpg

Tässä näkyy salaojan purkuputkenpää, ja tässä on seuraava "silitettävä" penkka. Kivet pitäisi tukea huolellisesti etteivät vyöry alas penkalla liikkuessa. Ajatuksena on että siirrän maata ja kiviä pikkuhiljaa vieressä olevasta penkasta ja tuen kivet huolellisesti.

 Vanhuksille tarjotaan kaikenlaisia puuhapaikkoja ja tasapainopolkuja erilaisissa laitoksissa. Tämä minun puuhamaani vastaa näitä huolellisesti harkittuja ja ohjattuja tapahtumia.

 Naapurin kanssa tuumattiin, että keskeneräisiä töitä saa olla, ja jos ei ole täytyy ainakin suunnitella jotain