Virtaava%20vesi.jpg

Vanha kännykkäni oli eilen vähän ymmällään, pari kertaa katkaisi ennenkuin yhdisti skypeen toiselle puolelle maailmaa. Helenan ääni siellä toivotti hyvää huomenta! Puhuttiin aika pitkään, sitten puhelu katkesi ja Helena kirjoitti s-postiin että skype-tili loppui.

Hymyss%C3%A4%20suin.jpg

 Hän kertoi tästä hurjasta koskenlaskusta, joka ei ollutkaan aivan vaaraton. Tässä kuvassa on vielä kaikilla hymy huulilla.

Kuohuissa.jpg

 Kuohut näyttävät kuitenkin yllättäneen.

kivi%C3%A4%20p%C3%A4in.jpg

Onko rantauduttu kiville? Kaksi kaveria oli pudonnut kuohuihin, toisen kaverin päähän oli neulottu useampi tikki. Näyttäähän heillä olleen kypärätkin päässä ja muukin varustus kunnossa, mutta luonnon voimat olivat kuitenkin yllättäneet.

 Eilen Helena sitten paranteli nenäänsä johon ampiainen oli päässyt pistämään. Espanjan kielen puhuminen tuntuu häneltä sujuvan riittävästi että työ- ja opiskeluasiat onnistuvat. Tietysti paikalliset puhuvat hänelle vähän hitaammin ja selvemmin, ilman käyttämäänsä aksenttia.

 Yritin siirtää Helenan kuvia Instagram tililtä, mutta sehän ei onnistukaan, sain nämä kuvat s-postin kautta jota jotenkin pystyn käyttämään.