Vikipediasta-normal.jpg  Raahasin tämän oravanmarjakuvan Wikipediasta. Ei tullu otettua kuvia kesällä jolloin kerätiin Pyryn kasvioon puuttuvia kasveja. Eilen sain viestin että kasvio oli saanu opettajalta arvion 9+  Kyllähän se isotädinkin mieli läikähti mielihyvästä tällaisesta arviosta.

Luontoportista-normal.jpg Tämä kuva on Luontoportista raahattu. Kypsistä oravanmarjoista tuli mieleen kuinka lapsuudessani koulumatkoilla, keväisin kun lumi oli sulanut, punaiset oravanmarjat houkuttivat maistamaan. Sittemminhän on saatu tietoa, että ne ovat myrkylliäkin, mutta tokko niitä oli saatavissakaan riittävästi että olisi tullu mitään vaivoja.

   Ensimäinen ilonaihe oli eilen aamulla postireissulla. Sain vastaanottaa ihanan kuvan Unnasta, hän oli kuvassa 10½ kuukautta vanha, tarkkaavainen katse silmissä ja herkkä hymy huullilla!  Silmäthän vähän isotädiltä sumenevat tällaisia kuvia katsellesa.

mesikki%20luontoportista-normal.jpg

   Laitan tuohon Unnalle mesikin kuvan jonka raahasin Luontoportista. Minulla ei ole oikein sopivaa Unnan kuvaa, jota voisi käyttää julkisessa blogissa. Jos osaisin vähänkään kuvienkäsittelyä, saisin rajattua hyviä otoksia kesäisistä valokuvista!