Kukka%20Tiinalle%202.2.14%20002-normal.j

Kasvattelen näitä eteläisten maiden pihakasveja ikkunalaudoilla. Kasviharrastajajille nämä ovat mieluista lisää ikkunalaudoille.Tiina soitti, että onko sinulla vielä se lupaamasi kukka saatavana. Kolmesta hän sai valita, kysyen mikä näistä parhaiten sopii minulle? Varattiin jo muovikassi,mutta huomattiin että menee paremmin lämpimään autoon sellaisenaan. Eilen hän sitten poikkesi hakemaan tämän Bougainvillean  ja sai mukaansa Villelle liljakasvien sukuun kuuluvan kriinumin. Maikku oli tätinsä kyydissä, menossa opiskelupaikkaansa.

 Blenda, Tiinan koira, kierteli tietysti kaikki nurkat ja keittiössä se oli huomannut syötävääkin. Hiirille varaamani, pakasteesta otettu, toissajouluinen Hannatädinkakun puolikas oli kelvannut koiran suuhun. Pieni pala leipää ja sen päällä juustoa oli myöskin hiiriä houkuttamassa, Murusetkin olivat maistuneet Blendalle.

 Pöydän alustan oon tarkastanut aamuisin, onko järeämmille pyydyksille tarvetta. Naapuri sanoi että hiiret ei välitä pikkuleivistä, kunnon ruisleipää sen pitää olla.