Kohta%20avautuu%20005.jpg

Tämä yön prinsessan nuppun kehitys vähän  pysähtyi, kävin häntä lohduttamassa ja henkäisin: kiitos nuppu, siitäkö lienee saanut uutta voimaa?

Tarkkasilmäisiä hoitajia on ollut meidän terveyskeskuksessa. Punkin poiston jälkeen hoitaja Linda ohjasi minut laborotorioon ja siella sydänfilmiin. Oli tietenkin katsonut koneelta mitä oli aikaisemmin tehty. Edellinen mittaus  oli syyskuussa 2014 ja sitä edellien syyskuussa 2005.

Aivan niinkuin Prima rakentajien myyjät talon ohi ajaessaan tiesivät, että tuollaisessa talossa täytyy olla jotain korjattavaa, samon hoitaja konetta katsoessaan tiesi, että jotain korjattavaa täytyy olla ja varasi lääkäriajan samantien

Lääkärin kanssa puhuttiin tietysti oireet mitkä haittaavat jokapäiväistä elämää. Sydänfilmiä tutkiassaan hän päätyi ajatukseen, että laitetaan rytminseuranta joka tehdään kotosalla yhden yön aikana.

Vastaanottotiskin ohi kulkiessani hoitaja vinkkasi: "laitetaanko laitteet samantien paikalleen". oli tietysti katsonut omalta koneelta mitä lääkäri oli tuuminut. Laput ja johdot laitettiin kuntoon ja sitten alkoi kännykällä Kela taksin tilaaminen

Puolitoista tuntia pidin kännyä korvalla kuunnellen kuinka he palvelevat heti kun tilaa tulee! Siinä ajassa näinkin monta tuttua joiden kanssa vaihdettiin kuulumisia.

Aloin jo uupua ja lounasaikakin oli jo takanapäin. Maria- taksi ohi kulkiessaan toi minulle vessasta vettä. Jännitys aiheutti minulle kovimman rytmihäiriön mitä on ollutkaan ja vastaanottotiskin luona sain hoitajalta moitteen, "olisit tullut aikaisemmin tähän niin olisi tilattu taksi suoraan"

Olin ajatellut että kotiin päästessä käyn heti lepäämaan, mutta hoitaja sanoi että laiteeseen pitää tulla ihan tavallisen vuorokauden rytmit käyrälle. Niinpä kotiin päästyäni sulatin lounaaksi hernekeittorasian, aloin valmistella kaalilaatikoa kolmesta kaalista ja 800 g naudanjauhelihasta.. Siinähän kerkiää jo vähän levähdellä kaalilaatikon paistuessa.

Kaalilaatikko onnistui mielestäni hyvin ja maistoinkin sitä seuraavana aamuna, kun laitoin sen pakkaseen odottamaan talkoolaisia.

 Hoitajan tilaama taksi tuli sitten aamulla ajallaan, kun vuorokauden rytmit oli saatu kirjattua. Hoitajalle sanoinkin että ilman Kela-häslinkiä kunnollista rytmihäiriötä ei olisikaan saatu aikaiseksi.

 Seuraava lääkärin aika varattiin ja sitten kuullaan mitä jatkossa seuraa.

Meillahän onkin täällä tarkkaavaisia hoitajia ja lääkäreitä jotka näkevät vanhan ihmisen tarpeet.

Kaikkea se punkki saakaan aikaan.

Kohta%20avautuu%20002.jpg

Kaksi kukkaa prinsessa saa aikaiseksi tänä vuonna. Avautumista täytyy sitten jaksaa seurata.