0.jpg

Uuden koneen opettelu!. Entiset Vesan työpaikalta hankitut tulivat tiensä päähän. Nyt tämä uusi, johon Antti asensi minulle tarpeelliset ohjelmat Windows 10, haluaa tehda kaikki oman päänsä mukaan!

Eilinen metsäretki Eevan kanssa kauniissa lämpimässä lokakuun säässä oli ikimuistettava tapahtuma.Kiersimme kaikki vuosien varrella istuttamamme alueet ja ihastelimme kasvun voimaa.

Varsinainen tehtävä meillä oli kylvää Eevan omasta pihastaan keräämät tammenterhot viimeiselle jo kuuselle istutetulle aukolle.

 Eeva oli heittelemässä terhoja maantieltä aukolle, kun pieneltä kylätieltä lähestyi auto, jossa kaksi naista varmaan ihmetteli tapahtumaa.Hiljensivät kohdalla ja Eeva näytti käsissään terhoja ja sanoi: "tässä olisi tammenterhoja" kuljettajan ojentuneeseen käteen hän oli laittanut muutaman terhon, toinen nainen oli ojentanut avonaiset kämmenensä," minulle myös", myös kuljettjan avonaisiin kämmeniin Eeva oli  lisännyt kukkuraisen terhoannoksen.

Eeva oli kertonut heille, ehkä olivat kesäasukkaita, kuinka meillä on harrastettu tammien kasvattamista jo 30 vuotta ja mäen päälle alkaa muodostua oikea tammimetsikkö.