Vanhusten%20retki%2011.10.13%20002-norma Eilistä vanhusten retkeä Siinan luontokoululle suosi lämmin ja aurinkoinen lokakuun sää. Linja-autollinen pitäjän vanhuksia oli kuullut kutsun  Siinan suunnittelema ohjelma kokosi retkeläisiä monenmoisiin leikkimielisiin kilpailuihin ja metsässä patikoimiseen.

Vanhusten%20retki%2011.10.13%20006-norma Kiipesimmen valoisalle mäenharjanteelle, jossa kokeilimme nuoralallakävelyä. Kuvassa ei kuitenkaan näy puiden välille pingoitetut narut, joissa kilpailtiin kävellen puusta toiselle, ylänarusta sai kuitenkin tukea. Jokaiselta kävely onnistui. Meitä oli kaksi joukkuetta, Mansikat ja Karpalot, minulla kun on huono kuulo, en aina pysynyt ajan tasalla, mikä joukkue oli milloinkin kilpailua suorittamassa. En ehkä ollut aina minulle määrätyssä joukkueessa?

Vanhusten%20retki%2011.10.13%20009-norma Tässä joukkueet ovat järjestäytyneet lentäville matoille ja kuuntelevat Siinan ohjeistusta ilmalennon aikana. Ilmassa matto kääntyi ylösalaisin, mutta se olikin vaikeaa sillä oli varottava ettei vaan putoa matolta maahan. Oli muitakin kilpailuja joissa kilpailtiin ja lopuksi voittajajoukkuekin selvisi. Voittajat saivat palkinnoksi kauniin runon, hävinneiden joukkueeelle manattiin myrskyä, joka kuitenkin kestettiin

    Kuumat makkarat nautittiin kodassa ja kahvit juotiin Luontokoulun majassa.