Luomi%20002.jpg

Eilen nukkumaan mennessä huomasin kipeän paikan heti solisluun alla. Ajattelin että olen hieraissut koholla ollutta luomea joka on ärtynyt. Otin varmuudeksi Ibumax lääkkeen ja nukuinkin koko yön hyvin.

Olin suunnitellut että soitan heti aamulla terveyskeskukseen ja sieltähän vastattiin ensimmäiseen pirahdukseen. Valittiin hoitajan vastaanottoajaksi klo 11.30.

Maria hoiti menokyydin ja sain häneltä paljon tietoa Kela- kyydeistä. Edellinen käynti oli neljä vuotta sitten ajokortin uusimiseksi ja asiat ovat muuttuneet vuosien myötä.

Hoitaja Linda kutsui vastaanotolle ja horjakkaa käynti katsellessa teki omia havaintojaan. Tämähän on punkki hän sanoi, kun näki vaivani.  Pihdeillä kaiveli viimmeisenkin palasen punkista. Hän kysyi lääkäriltä miten jatkossa hoidetaan punkin jälkiä. Lääkärin mukaan nyt vaan seuraan leviääkö rengas ja jos leviää sitten vasta jatkohoitoa

Mutta nyt kun tuo käynti on noin horjakkaa, otetaankin verenpaineet ja muutama laboratoriokoe, että saadaan vähän enemmän tietoa sinun terveydentilasta. hoitaja ilmoitti. Laborantti sanoi että verikokeiden lisäksi on merkitty sydänfilmikin  otettavaksi.

Lääkäri-aika on heinäkuulla, verenpainelääkettä lisättiin vähän ja mittailen paineita kotona.

Hoitajalta sain tietoa Kela-kyydeista ja paluumatka olikin sitten Kelan hinnoilla korttia vilauttamalla.

 

Nyt voin sanoa että on punkin syytä tämä terveydentilan seuranta.