Keitto%20002.jpg

Onhan se nälkä hyvä mauste, mutta oli tässä kurpitsakeitossa muutenkin kaikki maut kohdallaan, toisin sanoen se oli ihanaa! Ohjeita ei tarvinnut hakea mistään, onhan kauppamatkasta jo 3 viikkoa joten ohjeena oli; otetaan sitä mitä pakkasesta löytyy.

Puolikkaan sipulin kuullotin öljyssä, lisäsin sulaneen kurpitsasoseen, varistin persiljapurkista varsineen pakastettua persiljaa, vähän suurrusta vehnäjauhoilla, kermaa joka oli jo vanhalla päiväyksellä, valkopippuria vähäsen. Siinäpä ne keitonaineet olivatkin. Sulatin kaksi pientä sienipussia, toinen oli suppilovahveroa ja toinen sattui olemaan suolattuja rouskuja. Kypsensin ne öljyssä, mukana oli pieni valkosipulinkynsi.

Jäljellejääneen  keiton lämmitän huomenna lounaaksi.