Eilisen myrskytuulen lennättämä perhosentoukka meidän harmaalla pihatuolilla. Tätä tuolia käytämme iltapäiväkahvipöytänä ja ampiaiset koluavat siitä pesätarpeita. Nyt ihmetytti toukka jota luulin kuolleeksi, kunnes kuvassa näkyvä kärpänen siirtyi kaluamaan toukan päätä, jolloin toukka käpristyi ja kärpänen lähti lentoon. Taitoin karhunputkesta lehden ja toivoin toukan huomaavan se ravintokasviksi. Siihen se jäi päivän ajaksi ja nyt illalla kävin katsomassa mitä sille kuuluu, onko lintu napannut tai jotain muuta tapahtunut.

      Ja niinpä toukka olikin siirtynyt karhunputken lehdelle ja sen avulla vein sen metsänreunaan karhunputken varrelle. Sen verran löysin tietoa ettei se ole lanttuperhosen toukka, olisiko tummakirjosiipi jolle olisikin vaikeampi löytää ravintokasvia.

      Olen saanut korjattua monta harmittavaa kirjoitusvirhettä vanhoista blogeista Villen ja Virvan opetuksen avulla. Nämä nuoret vieraat hallitsevat parhaiten tämän minulle oudon tekniikan. Kyllä se Villekin aikansa remputti Vuodatusta ennenkuin löytyi oikea osoite.