Koirakoulu%20004.jpg

Eilen sovittiin Pirkkoliisan kanssa että kauppareissu sovitetaan samaan matkaan koirakoulun kanssa. Noksu pääsi metsäjuoksulle ennen muiden koirien tapaamista, tässä hän on löytänyt mielenkiintoisia hajuja joita pitää tunnistaa.

Koirakoulu%20033.jpg

Koirakouluun saapui, oliskohan ollut parikymmentä erilaista koiraa ja rotuja oli monenlaisia.

Tässä kuvassa näkyy dalmatiankoiran takapää ja tästä mieleeni nousi taas hyvin varhainen hatara muistikuva. Lapsuudenkotini isoon pirttiin oli tullut vieras, ja tästä voi ihan hyvällä syyllä sanoa että kysymys oli jostain metsäherrasta, ja hänellä oli mukanaan juuri tälläinen, valkoinen mustatäpläinen dalmantialainen. Olin juurikin koiran korkuinen ja muistan aistineeni varovaisen mutta turvallisen tunteen, kun haparoivin askelin menin koiran luokse ja silitin varovasti sen kiiltävää turkkia. Sen muistan aivan selvästi että koira oli rauhallinen ja se seisoi vakaasti ja antoi minun silittää turkkiaan.

 Näiden koirakoululaisten tutustuminen oli myöskin rauhallista ja tuntui kuin nekin olisivat nauttineet lajikumppaniensa tapaamisesta.

Koirakoulu%20030.jpg

Tämä ihana nelikuukautinen pentu oli hyvin luottavainen ihmisiin ja asettui silitettäväksi jos sai vähänkin huomiota. Hiukan hän arasteti toisia koiria, mutta ei ollut mitenkään pelokas tässä monirotuisten joukossa.

Koirakoulu%20048.jpg

Lopuksi Noksu löysi ystävän tästä pienestä poikakoirasta.

Koirakoulu%20045.jpg

 Eikä hän oikein tiedä kuinka saisi vikiteltyä tämän kaverikseen.

 Otin tietysti paljon kuvia, mutta kun en tiedä voiko niissä olevia koirien omistajien kuvia julkistaa, olen valinnut tähän kuvista vain muutamia.