Raivattu%20ranta.jpg

Eeva ja Vesa ovat ahertaneet rantaruohikon parissa. Nyt on hyvä väylä uimapaikalle.

Aamupäivällä minulla oli lääkäriaika, joka varattiin rytmiseurannan vuoksi. Minuutilleen kirjasin kaikki tekemäni hommat ja selitykset ja tarkan ajan sen KELA-häslingin jälkeen, jolloin sain rytmihäirön jonkalaista en muista ennen olleenkaan. Kuitenkin palautuminen normaalitilaan tapahtui ripeästi. Kardiologi oli tutkinut käyrät ja antanut, voin sanoa, vapauttavan lausunnon. Sydämessä ei ole mitään hälyyttävää, vain vaarattomia lieviä hypähdyksiä.

Olin tulostanut lääkärille päivittäin mittaamani verenpaineet, jotka lääkäri totesi sopiviksi ikääni nähden. Varmuudeksi olin kirjannut kaikki käyttämäni lääkkeet ja lisäaineet, eihän niitä kaikkia muista yhtäkkiä lääkärin edessä. Mitä tämä "Havupuu-uutejuoma" on, oletko itse tehnyt sitä kysyi lääkäri. Pettujuoma oli aivan outo asia ja kerroin hänelle, että se toimii mahalääkkeenä, joltain on hävinnyt divertikkelit suolistosta käytettyään Havupuu-uutejuomaa säännöllisesti. Täytyy tutustua aineeseen totesi lääkäri.

Lääkäri ei moittinut lisäaineita jotka olen vuosia sitten itse "määrännyt" Kirjasin ne sen vuoksi, että jos tulee uusia lääkkeitä niiden  pitää sopia yhteen, ettei toinen lääke kumoa toista. Voltaren voidetta hän suositteli nivelrikkoisille polville ja kirjoitti reseptinkin, mutta se tuli halvemmaksi ostaa käsikaupasta.

Nyt muistelen lääkärikäyntiä 35 vuotta sitten, jolloin valitin lääkärille korvien soimisesta. Lääkärin mukaan; "on niitä leikattukin, mutta on käynyt niin että kuulo on mennyt ja soiminen jäänyt".

Aikansa lääkäri kuunteli valituksiani, pani kätensä kyynärpäitä myöten ristiin ja sanoi; "noin se on kun kaikki on hyvin". Tämä ohje on toiminut ja nyt sain melkein samanlaisen ohjeen tämänpäiväiseltä lääkäriltä.

Nyt kiittelen Linda hoitajaa joka poisti punkin ja laittoi asiat eteenpäin.