20201130_084850%20%282%29.jpg

En enää muista milloin aloitin tällaisen aamuPUURON valmistamisen ja siitä nauttimisen. Olen varmana joskus ennenkin kirjoittanut tästä asiasta. Lautaselle pilkon viipaleen juurileipää, vajaa dl mungpavun ituja, kostutan ne kylmäpuristetulla rypsiöljyllä, kaksi viipaletta jotain kinkkuleikettä, Oltermannia pari viipaletta, puolikas tomaattia, tällä kertaa se oli aurinkokuivattua. Sitä ihmettelen, että tämän annoksen jälkeen nälkä kolkuttelee vasta neljä tuntia syömisen jälkeen

Nyt kun ateria-annokset ovat pienentyneet, olen koonnut vähän tietoa annoksen proteiini ja ravintoarvoista. Lisää täytyy tankata päivän mittaan, että ainakin proteiinia tulisi syötyä 60-80 g päivittäin.