ilonatanskaetu15415_503_kg.jpg

Kuningatar Margaretan silmälasit kiinnitti huomioni, ne ovat näin yhtäkkiä katsottuna samanlaiset kuin minun uudet silmälasini. Kampauskin on samaa isoäiti mallia, hänen hiuksensa ovat vaaleammat kuin minun

Luxorin matkalla näimme Laurin kanssa kunikaallisen pariskunnan, voi sanoa silmästä silmään. Meidät, suomalaiset matkalaiset, ohjattiin Kuninkaiden laaksossa kulkemaan heidän seurueensa edellä, tuli mieleen että näin turvataan arvovieraiden turvallisuus. "Ei yhtään kuvaa enää Margaretistä", sanoi Lauri. Sanoin hänelle, että ota minusta yksi kuva, eikä haittaa vaikka kuningatar on samassa kuvassa. Viimeisessä kuvassa kuninkaallinen seurue laskeutuu Hatschepsut temppelin portaikkoa ja minä kuljen heidän edellään.

 Prinssi Henrik sytytti savukkeen heti heidän autoon päästyään. Meidän ryhmä asettui seuraamaan kuninkaallisen seurueen poistumista.

 Tämä retki oli sinä vuonna kun Olof Palme murhattiin , ja Egyptissä oli poikkeustila. Palmen murhasta kuulimme Luxorin kentällä ennen poistumista. Tanskan kuninkaallisilla oli turvallinen matka.