Rakentajien%20toimisto%2012.9.2014%20003

Meidän terveyskeskusta saneerataan ja tämä rakentajien toimisto teki vaikutuksen jo edellisellä käynnillä. Nyt sattui kuvaan myöskin rakennusmies paitaa vaihtamassa.

 Tänään minulla oli lääkärin aika ajokortin uusimiseksi Otin mukaani oman verenpainemittarin, että voitiin verrata onko lukemat samat kuin heidän mittarissa. Juteltiin taas hoitajan kanssa molempia kiinnostavista asioista. Sannalekin moikkasin hein, ja kysyin samalla saako etunimea käyttää kirjoituksissa, yhtä nopsasti hän vastasi että saa käyttää.

 Lääkärin kanssa sujui muuten hyvin, mutta nolasin itseni kelloa piirtäessä!! Hän sanoi että taitaa mennä jännityksen piikkiin. Ajoluvan kanssa ei ollut mitään ongelmia, mutta hän varasi vastaanottoajan ja määräsi muutamia laboratoriokokeita tutkimuksia varten. Olihan edellisestä lääkärin käynnistä jo se 7 vuotta.

 Kelan yhteydessä on Yleispalvelupiste johon vein sitten lääkärinlausunnon, uudet valokuvat, ja toimistovirkailija täytti ajolupahakemuksen, kirjotin nimeni vain kahteen kohtaan. Maksukuitin hain pankista, uusi kortti tulee sitten postissa ja vanha kortti lähetetään poliisille kirjeessä. Kelan palvelupisteessä oli myöskin ystävällinen henkilö asioita hoitamassa

 Tämä kortin uusiminen oli aika vaivaton tapa, pari reissua kylille ja asia on hoidettu.