kartta-normal.jpgEilisellä kauppamatkalla oli hyvä Tuuri, kun sai pysäköidä auton lähes sisääntulon eteen. Pirkolla ja Kostilla oli ostosreissu ja kinusin heidän mukaansa ostoksille. Maalauspohjat olin käyttänyt kaikki ja arvasin, että Tuurin Kyläkaupasta niitä saa edullisesti. Niinpä en ostanutkaa mitään muuta, vaikka tavaraa siellä on laidasta laitaan.

 Kostilla näkyi olevan jopa valkoinen atsalea ostoksiensa joukossa. Ruokakaupassa oli maitojen kohdalla valinnan vaikeus, oli Eilaa- Arki- ja tavallista sinistä maitoa ja tietysti monen eri meijerin tuotteita. Hedelmäosastolla tuoksui omenat, leipäosastolla tietysti uunituore leipä. Herkkutiskillä, jossa oli myyjäkin, oli valtavan kokoisia  rasvasillejä, en oo eläissäni nähny sellaisia. ne oli laitettu kauniisti esiin, ei missään suolaliemessä, vaan muutama kauniisti vadilla. Ruokaosasto on laaja ja siellä on mukava asioida, asiakkaita oli vähän, vain kolme kassaa oli palvelemassa.

  Uutta alueella rakennetaan jatkuvasti, toivoisin kuitenkin vähän enemmän vehreyttä yleisilmeeseen. Joku pieni puistontapainen kaiken asfaltin välissä kohentaisi näkymiä.